dimecres, 10 de desembre de 2014

Concursos de NADAL 2014

"Make a SNOWMAN" Contest

En aquest concurs hem proposat als nostres alumnes JUNIOR (Nens i nenes d'Eduacació Primària) que facin un Snowman (Ninot de Neu) en el format i material que vulguin. 
Els poden fer, per exemple, amb plastilina, fang, en dibuix, com a postal, amb llana, amb roba, amb porexpan, amb cotó, en format galeta... Estan sent molt creatius!

Nois i noies! Us recordem les bases del concurs:

  • Els treballs que optin al premi hauran de contenir alguna frase o text en anglès.
  • Els ninots de neu s’hauran d’entregar a la recepció de l’escola
  • La data límit de presentació és el 12 de desembre de 2014
  • Els participants hauran de ser alumnes de l’escola.
  • Hi haurà un guanyador per a cada nivell (de junior 1 a junior 6). Es valorarà la creativitat, l’originalitat i l’ús de la llengua anglesa, segons edats.
  • Els 6 guanyadors seran premiats amb una safata de “Minced Pies”: pastissets dolços tradicionals del Nadal al Regne Unit.
  • Els treballs seran exposats a l’acadèmia i les fotos seran publicaran al nostre Facebook i aquí, al Blog

Aquí teniu algunes dels Snowmans que ja ens han arribat
"Who knows whose nose?" Contest

I aquest concurs, obert a tots els alumnes, consisteix en esbrinar darrera de quina d'aquestes disfresses de Santa Claus s’amaga el vostre teacher.Entre tots els que l’encerteu sortejarem també  “Minced Pies”: els tradicionals pastissets que per Nadal no falten a cap llar dels països de parla anglesa.

El sorteig es realitzarà utilitzant les quatre últimes xifres del número de matrícula de cada participant. Els tres que més s’aproximin a les quatre últimes xifres del número premiat al sorteig de la ONCE del dimarts 16/12/2014, s’enduran una safata de “Minced Pies”.

Podeu participar fins el mateix dia 16, fins les 20:00.

Només s’admetrà una participació per alumne, i s'haurà de fer via FacebookSi algú de vosaltres no pot o no vol participar aquesta via, podreu enviar un correu a info@diomarum.com .


Per cada alumne participant en un o altre concurs, Idiomarum donarà un euro a Casal de Nens del Raval que vetlla pel benestar dels nens més desafavorits d’un barri molt proper a la nostra escola.

Esperem que us animeu encara que sigui només per la petita aportació al Casal de Nens del Raval. http://www.casaldelsinfants.org/cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada