divendres, 10 d’abril del 2015

4a edició del certamen dels Jocs Florals

Benvolguts alumnes,

Us animem a participar a la 4a edició del certamen dels Jocs Florals. Aquest any, com el curs passat, consistirà en un concurs de fotografia.


  

Fés una fotografía d’una parella (persones, animals o objectes) i afegeix-li un text en anglès d’aproximadament 75 paraules:

A part dels premis als millors projectes que més avall us expliquem, entre tots els participants es sortejarà una Microcadena de música LG (Micro Hi-Fi System LG CM1530 amb reproductor CD, FM, entrada USB, Equalitzador, i una sortida de so de 10W).



El sorteig es realitzarà utilitzant el número de matrícula de cada participant. El que més s’aproximi a les quatre últimes xifres del número premiat al sorteig de la ONCE del dilluns 09/05/15, s’endurà Microcadena. Quan ens envieu la foto us informarem del número que us correspon.

Aquí teniu les bases del concurs:

1.Fés una fotografía d’una parella (persones, animals o objectes) i afegeix-li un text en anglès d’aproximadament 75 paraules:
·         Si tens compte a Facebook, fes-te seguidor de la pàgina d’ Idiomarum, i publica-hi directament la fotografia i el text, com un comentari. Indica també el teu nom si en el teu perfil hi consta un nickname diferent.
·         Si no tens compte a Facebook, envia’ns-ho a info@idiomarum.com i ja ho publicarem nosaltres.

·         Si ets menor de 14 anys: publica-ho a través del Facebook dels teus pares indicant el teu nom, o bé envia’ns-ho a info@idiomarum.com.


2.Els participants hauran de ser alumnes de l’escola de grups d’adults o joves a partir de l’ESO, i només podran participar amb una foto.

3.Les fotografies i escrits que optin al premi ha de ser inèdits i originals. Recorda que hi ha d’aparèixer una parella (persones, animals o objectes)

4.La data límit de presentació de les fotografies és el 09 de maig.

5.Hi haurà tres categories, segons els diferents nivells dels alumnes:
·         Elementary + Pre intermediate
·         Intermediate + Upper intemediate
·         First certificate + Advanced + Proficiency

A cada categoria hi haurà un guanyador. Els 3 guanyadors seran premiats amb una “Targeta Club Renoir” valorada en 15€ per gaudir del cinema en versió original:




6.Per la selecció de les fotografies guanyadores, es tindrà en compte la qualitat artística de la fotografia, la qualitat literària del missatge i l’adequació d’aquest missatge a la imatge de la fotografia.

El veredicte s’emetrà durant la setmana del 11 de maig.

7.Algunes consideracions legals: L'escola no es responsabilitza ni del contingut dels comentaris, ni de les fotos emeses per cadascun dels participants. De la mateixa manera, es reserva el dret de no incloure o publicar les fotos enviades pels participants.
La participació al concurs suposa l’acceptació de les bases i d’aquestes consideracions legals.

Agafeu les càmeres o els mòbils i a fer fotos! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada